Γεροβασίλη –αξιολόγηση στο Δημόσιο: Αλλάζει το κλίμα -Θα την εφαρμόσουμε

Την άποψη ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι τόσο πριν όσο και μετά την τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλάζουν στάση απέναντι στην αξιολόγηση, εξέφρασε μιλώντας στο ρ/σ 247 η Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι εξαρχής  δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους υπαλλήλους όσο με τους προϊσταμένους που είτε δεν δέχονταν είτε δεν παρέδιδαν τα φύλλα αξιολόγησης συνεπικουρούμενοι και από τους συνδικαλιστές. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το μεταρρρυθμιστικό μας πρόγραμμα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ΥΠΔΑ δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της αξιολόγησης.

Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα –Επίθεση σε Μητσοτάκη

Άλλωστε, σύμφωνα με την υπουργό, όλα όσα έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές μας που αφορούν τον αριθμότων προσλήψεων, τον αριθμό των συμβασιούχων, την κινητικότητα και την αξιολόγηση «ήδη εξελίσσονται και τηρούμαι τα συμφωνηθέντα και τα παραδοτέα». Όπως είπε ο κανόνας προσλήψεων – αποχωρήσεων τηρείται, ενώ και ο αριθμός των συμβασιούχων δεν ξεπερνά τον μέσο όρο του 2016.

Τέλος, η κ. Γεροβασίλη επιτέθηκε στον Κυρ. Μητσοτάκη και τις εξαγγελίες από τη ΔΕΘ για «περισσότερες υπηρεσίες σε ιδιώτες», τονίζοντας ότι είναι άλλο η συνεργασία με τους ιδιώτες και «άλλο να θέλω να το καταργήσω και να το απαλλοτριώσω στο Δημόσιο».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!