Ε. Στυλιανίδης: «Έγκαιρη και έγκριτη ενημέρωση με πολυπληθές κοινό»

Μια «από τις πιο ολοκληρωμένες δημοσιογραφικές προσπάθειες που ασχολείται με τα θέματα Αυτοδιοίκησης», χαρακτηρίζει στο μήνυμά του για τα πέντε χρόνια aftodioikisi.gr την ιστοσελίδα της Αυτοδιοίκησης, υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Προσθέτει δε ότι  η δυνατότητα έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης που δίνει η aftodioikisi.gr  έχει κάνει «το κοινό να αγκαλιάσει την προσπάθεια»   

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος του υπουργού Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδη για τα πέντε χρόνια aftodioikisi.gr είναι το εξής:

«Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη στιγμή που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο μια από τις πιο ολοκληρωμένες δημοσιογραφικές προσπάθειες που ασχολείται με τα θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών και ειδικότερα τους δύο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο λόγος για το aftodioikisi.gr που με συνεχή ροή πληροφόρησης, πλέον και για όλα τα μείζονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, δίνει τη δυνατότητα έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης. Εξάλλου, η μεγάλη επισκεψιμότητά του αποδεικνύει πως το κοινό έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συντελεστές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να βρίσκονται πάντα εκεί που συμβαίνουν τα γεγονότα.»

Διαβάστε επίσης

5 χρόνια aftodioikisi.gr: Με τις ευχές σας, το ταξίδι συνεχίζεται…

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΕΥΧΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ AFTODIOIKISI.GR


Αφήστε μια απάντηση