Δημόσιο: Έρχεται εγκύκλιος για διευκολύνσεις και άδειες σε γονείς μαθητών (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Εγκύκλιο ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να παρέχει διευκολύνσεις και να χορηγήσει άδειες σε δημοσίους υπαλλήλους, γονείς μαθητών που μετά την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των σχολείων θα χρειαστεί να μένουν με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, την πρωτοβουλία για την κατάρτιση της εγκυκλίου πήραν ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Θ. Λιβάνιος.

Η εγκύκλιος βρίσκεται υπό κατάρτιση γίνονται σχετικές διαβουλεύσεις και αναζητούνται οι βέλτιστοι τρόποι ώστε και οι δημόσιες υπηρεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν αλλά και να δοθεί βοήθεια στους γονείς υπαλλήλους.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είτε στην ίδια εγκύκλιο, είτε σε νέα θα υπάρξει ρύθμιση ώστε οι υπάλληλοι των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών, των ΚΑΠΗ και των ΚΗΦΗ θα μεταφερθούν σε υπηρεσίες των δήμων και βάσει των ειδικοτήτων τους να καλύψουν κενά που θα δημιουργηθούν και να ενισχύσουν το έργο τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΔΕΙΕΣ, ΥΠΕΣ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]