mε-το-δ-σ-της-δοε-συναντήθηκε-ο-υπουργός-6314
ΠΑΙΔΕΙΑ | 29.09.2017 | 14:18

Mε το Δ.Σ. της ΔΟΕ συναντήθηκε ο υπουργός Παιδείας

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Υπουργού.

Στον γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, ο Υπουργός έθεσε ένα πλαίσιο συζήτησης και συνεργασίας με την ΔΟΕ για μείζονα θέματα της εκπαίδευσης, όπως είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, η αναβάθμιση της υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου και συνολικά της σχολικής μονάδας, καθώς και η εξεύρεση του βέλτιστου τρόπου για την έγκαιρη κάλυψη κενών σε διδακτικό προσωπικό κάθε χρόνο πριν από την έναρξη του σχολικού έτους.

Ως προς την φετινή χρονιά, ο Υπουργός τόνισε ότι οι σχολικές μονάδες λειτουργούν με επάρκεια σε διδακτικό προσωπικό και τα όποια κενά υπάρχουν, θα καλυφθούν άμεσα.

Συμφωνήθηκε ο διάλογος να συνεχιστεί με συναντήσεις σε τακτικά διαστήματα και με ειδική θεματολογία.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.