ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Παράταση έως τέλος του έτους σε όλες τις συμβάσεις

Παράταση για όλους τους εργαζόμενους με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ που δεν έχουν διοριστεί με τους οριστικούς ετοιμάζει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΣ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, η παράταση αυτή θα είναι δίμηνη, θα λήγει, δηλαδή, στις 31 Δεκεμβρίου 2019, και δίνεται, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα, με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τις αιτήσεις θεραπείας, τις αστυνομικές ταυτότητες κλπ. Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές του ΥΠΕΣ «η παράταση θα είναι γενική και θα δοθεί με ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή».

Με αυτό τον τρόπο λύνεται ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, οι οποίοι κινδύνευαν να βρεθούν εκτός εργασίας μετά τις 30 Οκτωβρίου, οπότε και λήγει η πρώτη παράταση που είχε δοθεί.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, 3Κ/2018, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!