Αρχηγοί:«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο» - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
29
Νοέμβριος
Back

Αρχηγοί:«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

Η οικονομική κατάσταση της χώρας, και δη το πρόβλημα της ανεργίας, απασχόλησε επί περίπου 3 ώρες τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις τους μετά το πέρας της συνάντησης, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ομόλογος του της ΔΗΜΑΡ, σημείωσαν ότι “κανένας άνεργος δεν θα μείνει ακάλυπτος ιατροφαρμακευτικά“, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όσον αφορά στο Δημόσιο, δεν θα γίνουν απολύσεις.

Οι δύο αρχηγοί προανήγγειλαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, που θα δημοσιοποιηθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν στην πραγματική οικονομία, υπογραμμίζοντας ότι αναφορικά με την καταπολέμηση της ανεργίας πρέπει να γίνει μεταφορά πόρων από το ΕΣΠΑ προκειμένου να έχουμε κοινωνική παρέμβαση για τους ανέργους- 700.000 που ζουν σε οικογένειες στις οποίες δεν εργάζεται κανένα μέλος.

Σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται για απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες της διαθεσιμότητας προκειμένου να μην υπάρχει “καμία μυθολογία περί απολύσεων“.

Περισσότερα στο Nooz.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!