Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για εισαγωγή 1.309 σπουδαστές

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 25 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι συνολικοί πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2018-2019, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις ΑΕΝ που έχουν επιτύχει το αργότερο έως την Τρίτη 9 Οκτωβρίου

Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της εγγραφής τους στις ΑΕΝ και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψηφίους της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισήχθησαν.
Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι Δελτίο Ταυτότητας και μια φωτοτυπία τους, τέσσερις φωτογραφίες και το απολυτήριο Λυκείου αν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑΝΠ

Πίνακας Εισαγομένων Πλοιάρχων 2018-2019.pdf 
Πίνακας Εισαγομένων Μηχανικών 2018-2019.pdf 
Πίνακας υποψηφίων Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισάγονται 2018-2019.pdf

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!