Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Μαζική η προσέλευση στις κάλπες - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
Back

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Μαζική η προσέλευση στις κάλπες

Τη μαζική προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης χαιρετίζει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής με ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα:

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ χαιρετίζει τους χιλιάδες συνάδελφους που συνεχίζουν να προσέρχονται μαζικά στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης καθώς και των παραρτημάτων.

Η μαζική συμμετοχή αποτυπώνει την ανάδειξη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ως γνήσιας ταξικής αγωνιστικής δύναμης που εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις ανάμεσα σε μόνιμους και συμβασιούχους.  Αποτελεί το στήριγμα του αγώνα για τα δικαιώματα μας, που αντιπαλεύει όλες τις αντεργατικές μεθοδεύσεις βάζοντας στο στόχαστρο κυβερνήσεις, διοικήσεις, χωρίς να τα διπλώνει, ούτε να βάζει νερό στο κρασί του.

Τώρα,  λίγες μέρες πριν ολοκληρωθούν οι εκλογές, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του συνδικάτου μας, για να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο ο αγώνας και η ενότητα μας. Ακόμα περισσότεροι να γίνουν μέλη και να ψηφίσουν δυναμώνοντας το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας , δίνοντας δύναμη στη φωνή τους.

Σήμερα Τρίτη 16/11/2021 στην Ελευσίνα Ηρώων Πολυτεχνείου αμαξοστάσιο του Δήμου

Τετάρτη 17/11/2021 στο Χαϊδάρι στο Δημαρχείο Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου)

Πέμπτη 18/11/2021 στο Δήμο της Αθήνας Δομοκού 2 έναντι σταθμού Λαρίσης.

Παρασκευή 19/11/2021 στην Ηλιούπολη στα γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Χρυσάφη 10.

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!