ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει την απροκάλυπτη παρέμβαση της ΑΑΔΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
27
Νοέμβριος
Back

ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει την απροκάλυπτη παρέμβαση της ΑΑΔΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων

Ανακοίνωση με αφορμή την ωμή παρέμβαση της ΑΑΔΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων- μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ, καταδικάζοντας το περιστατικό.

Εδικότερα:

H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την απροκάλυπτη, ωμή παρέμβαση της διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στις ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες που διεξάγονται σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων – μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Με ένα απαράδεκτο έγγραφο, στο οποίο ζητείται από τους υπαλλήλους να λάβουν γνώση, η ΑΑΔΕ «επισημαίνει» ότι η συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι… υποχρεωτική (!!) και αυθαίρετα επικαλείται πειθαρχικές ποινές.

Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν! Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει πάρει απόφαση ενάντια στις ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες και η απόφαση αυτή έχει γίνει πράξη τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και άλλες Ομοσπονδίες με συντριπτικά ποσοστά αποχής από την ψηφιακή κάλπη. Η ίδια η ΠΟΕ-ΔΟΥ, έχει πάρει απόφαση μη συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Είναι φανερό ότι ορισμένοι βιάζονται να εφαρμόσουν τον νόμο Χατζηδάκη (ν. 4808/2021) ο οποίος, παραβιάζοντας ανοιχτά τα καταστατικά των συνδικάτων, προσπαθεί να επιβάλλει στους εργαζόμενους πώς θα συζητούν, πώς θα αποφασίζουν, πώς θα εκλέγουν τους εκπροσώπους τους.

ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!