Σε «φουλ» ρυθμούς η Εργατική Αντεπίθεση -Εκδηλώσεις για τους συμβασιούχους - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Σε «φουλ» ρυθμούς η Εργατική Αντεπίθεση -Εκδηλώσεις για τους συμβασιούχους

Σε «φουλ» ρυθμούς η Εργατική Αντεπίθεση, εν μέσω καλοκαιριού, σχεδιάζοντας σειρά δράσεων πέρα από την εσωτερική εκλογική διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, ετοιμάζει δύο εκδηλώσεις:

  • Μια εκδήλωση για τους Συμβασιούχους ,με ομιλητή κορυφαίο νομικό/εργατολογο , για φλέγοντα ζητήματα των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, στην οποία θα επιχειρήσουμε να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι και για τις τρέχουσες προκηρύξεις, περαν όλων των άλλων,απο τον εκλεκτό Δημοσιογράφο/Διευθυντή του aftodioikisi.gr και φίλο της παράταξης Χρήστο Βουζα, για να μας μεταφέρει τις πάντα έγκυρες πληροφορίες του ,για το τι μέλη γενέσθαι με την προκήρυξη , λεγόμενη ως «ουρα» της 3Κ.
  • Κατά δεύτερο προγραμματίζεται μουσική εκδήλωση «ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» με τη Μπάντα του ΜΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΑ* σε ενα μοναδικο φθινοπωρινό «LIVE» .

* Ο Μάκης Κωσταρας ειναι εκλεγμενος, κατά το παρελθόν δύο συνεχόμενες φορές (2015/2017) ώς εκπρόσωπος των Συμβασιούχων Αιγάλεω στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, των εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, οταν αυτό εκπροσωπούσε τους Συμβασιούχους πριν αποκλειστούν απο αυτό , απο τη σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ και σήμερα ειναι εκλεγμένος στην πενταμελή προσωρινή Διοίκηση  της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ  επιφορτισμένος με τα καθήκοντα του  εκπροσώπου Τύπου/ΜΜΕ της παράταξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!