"Να γίνουν αορίστου χρόνου οι συμβασιούχοι Covid" - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
8
Δεκέμβριος
Back
φάρμακο

“Να γίνουν αορίστου χρόνου οι συμβασιούχοι Covid”

Nα μετατρέψει τις συμβάσεις όλων των εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις σε αορίστου ζητά το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ενώ παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 σε σύσκεψη την Τρίτη 30 Νοέμβρη στα γραφεία του Συνδικάτου.

Ειδικότερα:

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 σε σύσκεψη την Τρίτη 30 Νοέμβρη στις 6μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βεραντζέρου 1 – πλ. Κάνιγγος – Αθήνα – 2ος όροφος).

Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη του χρόνου, εξαντλείται και η δίμηνη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων με συμβάσεις COVID-19. Όμως η ανάγκη για εργασία δεν τελειώνει, ούτε φυσικά και οι υποχρεώσεις.

Είναι τραγικό ενώ η πανδημία για άλλη μια φορά κορυφώνεται, ενώ οι κλινικές ΜΕΘ έχουν γεμίσει, η κυβέρνηση, η περιφέρεια και οι δήμαρχοι να σχεδιάζουν να πετάξουν στο δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid.

Είναι απαράδεκτο να σχεδιάζονται νέες απολύσεις, ενώ η υποστελέχωση των δομών των Δήμων χτυπάει κόκκινο και θα έπρεπε ήδη να είχε ανοίξει η κουβέντα για μαζικές μόνιμες προσλήψεις προσωπικού σε όλες τις δομές των Δήμων και της Περιφέρειας.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση μετατρέποντας τις συμβάσεις όλων των εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις σε αορίστου. Ας κόψουν τα παιχνίδια και τα μισόλογα, ας σταματήσουν τον εμπαιγμό.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με τον αγώνα μας, μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε εύκολοι για τα δόντια τους. Με τον αγώνα μας άλλωστε κερδίσαμε την προηγούμενη παράταση. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε.

Παραμένουμε σε εγρήγορση. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας..

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!