Προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών

Με δύο εργατοτεχνίτες (ΔΕ) θα ενισχυθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Στερεωτικές εργασίες και εργασίες συντήρησης τοιχογραφιών στο βυζαντινό τμήμα του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Κοττάκη)». Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 15 Δεκεμβρίου. Απαραίτητο το απολυτήριο Λυκείου και η εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε συναφές αντικείμενο.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Μακρυγιάννη 2-4, Αθήνα τ.κ 117-24, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη, της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, της καταχώρησης στον δικτυακό κόμβο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (diavgeia.gov.gr) καθώς και στον ιστότοπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού(www.yppo.gr).

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 23-10-2015 έως 29-10-2015, κατά τις ώρες 9:00 – 13:00 στη Γραμματεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!