όταν-ο-λαφαζάνης-ζήλεψε-το-παμε-130594
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ | 10.01.2016 | 18:55

Όταν ο Λαφαζάνης ζήλεψε το ΠΑΜΕ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας άνοιξαν το 2016 τον χορό των διαμαρτυριών προς την κυβέρνηση (κατά την εορτή των Θεοφανίων στον Πειραιά), ο ίδιος φέρεται να ζήλεψε τη στρατηγική, τη μαχητικότητα, αλλά και την εξυπνάδα των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που κατέλαβαν εικονικά και πολιόρκησαν επί ώρες το Μέγαρο Μαξίμου φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο «Βηματοδότης», ο πρόεδρος της ΛΑΕ ζήλεψε τον τρόπο που ξεγέλασαν τη φρουρά, εμφανιζόμενοι ως… τουρίστες και καταφθάνοντας με τρία τουριστικά πούλμαν που μόλις σταμάτησαν στην είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου, άνοιξαν τα πανό τους και απέκλεισαν την κεντρική είσοδο.

Ο κ. Λαφαζάνης ωστόσο, σύμφωνα με την στήλη, ετοιμάζεται για άλλες… διαμαρτυρίες: «Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, όπου τους βρούμε θα τους κράζουμε, ο Πειραιάς ήταν η αρχή, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις παντού» έλεγε.

Στόχος του, έτσι όπως τον προσδιόρισε, είναι να υπάρξει εντός του 2016 ανατροπή παντού, αν και κατά τους υπολογισμούς του η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ ακόμη. Κυρίως όταν έρθει στη Βουλή το αγροτικό.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.