Δημόσιο -ιδιωτικός τομέας: Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολίαστους (ΦΕΚ)

Δημόσιο -ιδιωτικός τομέας: Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολίαστους (ΦΕΚ)

Αλλαγές για εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αναφορικά με τα διαγωνιστικά τεστ για τους ανεμβολίαστους προβλέπει το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα, που ισχύει από σήμερα 13/9 έως και την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, πλέον, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα: 

-Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο αντί για ένα δωρεάν self test  την εβδομάδα θα πρέπει να κάνουν ένα μοριακό τεστ ή ένα rapid test σε ιδιωτικό εργαστήριο με  τιμές 60 και 10 ευρώ αντίστοιχα.

-Το ίδιο ισχύει για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, με εξαίρεση τους εργαζόμενους στην εστίαση, στις τουριστικές επιχειρήσεις, στις τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές, όπως και για τους πανεπιστημιακούς και τους εκπαιδευτικούς που θα πρέπει να κάνουν δύο μοριακά ή rapid τεστ την εβδομάδα.

-Παράλληλα για το Δημόσιο προβλέπεται ότι τα επιμορφωτικά σεμινάριο του ΕΚΔΔΑ μπορούν να γίνονται και με φυσική παρουσία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, PROTEINOMENA, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]