ΑΔΕΔΥ προς δημoσίους υπαλλήλους: Καταθέστε αγωγές για 13ο,14ο μισθό (έγγραφα)

Ένα θέμα που είχε αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή η aftodioikisi.gr επαναφέρει σήμερα ο «Ε.Τύπος» με την ένδειξη «αποκλειστικό» (!)

Αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και την κατάθεση αγωγών για διεκδίκηση 13ου,14ου μισθού. Δείτε παρακάτω τι είχε γράψει πρώτη η aftodioikisi.gr, παρουσιάζοντας και τα σχετικά έγγραφα:

«Οδηγίες νομικής συμβούλου σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων  Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας, εξαιτίας θετικών πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν εργαζόμενους, δίνει η ΑΔΕΔΥ προς τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ειδικότερα η ΑΔΕΔΥ προσκομίζει το σχετικό νομικό γνωμοδοτικό σημείωμα, καθώς και υπόδειγμα αίτησης καταβολής των επιδομάτων, την οποία μπορούν οι εργαζόμενοι να καταθέσουν στην υπηρεσία τους για να διακόψουν την παραγραφή.

Τα σχετικά έγγραφα η ΑΔΕΔΥ, τα στέλνει στις Ομοσπονδίες – Μέλη της, τα Νομαρχιακά Τμήματα και τους Γενικούς Συμβούλους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σημειώνει επίσης ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις, για το θέμα, και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσει σχετικά».

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΜΙΣΘΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, 13ΟΣ, 14ΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!