Viral: Λιοντάρι κυκλοφορούσε στη μέση του δρόμου-Το έσκασε από ΙΧ
Πανικό προκάλεσε στους δρόμους του Καράτσι ένα λιοντάρι που έκανε επί ώρες βόλτες στη μέση του δρόμου.
Το λιοντάρι το έσκασε μέσα από το ιδιωτικό όχημα του ιδιοκτήτη του και βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερο, σε ώρα αιχμής, προκαλώντας έτσι κυκλοφοριακό κομφούζιο. Έπειτα, το ζώο βρήκε καταφύγιο στο υπόγειο ενός κοντινού κτιρίου.
Η Υπηρεσία Άγριων Ζώων ανακοίνωσε ότι το λιοντάρι μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της, γιατί απαγορεύεται να έχει κανείς λιοντάρια στο σπίτι του σε κατοικημένες περιοχές. Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Σιράζ Ναζίρ.
Δεν είναι ασυνήθιστο να έχει κανείς άγρια αιλουροειδή στο σπίτι του στο Πακιστάν. Είναι γνωστό ότι εύποροι επιχειρηματίες διατηρούν ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους και κάποιες φορές τους ανοίγουν για το κοινό. Το 2017 η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που πήρε το λιοντάρι του για μια νυχτερινή βόλτα στους δρόμους του Καράτσι με το αυτοκίνητό του.
Sighting of a lion near a #Karachi residential area. Just your typical Karachi traffic-lions commuting on #ShahraheFaisal Who needs a zoo when you’ve got wildlife on the road? 🦁🚗 #ImranKhan #ElectricityBills #bubagirl #PetrolDieselPrice #IslamabadHighCourt #آیا_آیا_شیر_آیا pic.twitter.com/5ydNJjeHVG
— Pakistan Viral Series (@pakviralseriess) August 29, 2023
Προτεινόμενα άρθρα
26.06.2026 | 11:51






