Την πρόσληψη 125.000 νέων υπαλλήλων ανακοίνωσε η Amazon

Την πρόσληψη 125.000 νέων υπαλλήλων για υλικοτεχνική υποστήριξη στις ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα η Amazon.

Οι θέσεις που πρέπει να καλυφθούν είναι θέσεις πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε αποθήκες ή μεταφορές.

«Οι προσλήψεις προσφέρουν μέσο αρχικό μισθό άνω των 18 δολαρίων την ώρα – και έως 22,50 δολάρια την ώρα σε ορισμένα σημεία», εξηγεί η ομάδα στον ιστότοπό της. «Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε ευκαιρίες σε άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο, από εργαζόμενους σε άδεια έως πρώην στρατιωτικούς», σχολιάζει ο Ντέιβ Κλαρκ, Διευθύνων Σύμβουλος της Worldwide Consumer στην Amazon. «Παίρνουμε σοβαρά την ευθύνη μας ως εργοδότη και θέλουμε οι εργαζόμενοι να πετύχουν και να ευδοκιμήσουν», προσθέτει επίσης.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου υπενθυμίζει επίσης ότι άνοιξε «περισσότερα από 250 νέα κέντρα διανομής και διαλογής, περιφερειακούς αεροπορικούς κόμβους και σταθμούς παράδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες» φέτος. επενδύσεις που θα «αναζωογονήσουν πόλεις και γειτονιές», λέει.

Από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19, η Amazon εκτιμά ότι έχει προσλάβει «περισσότερους από 450.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες».

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, AMAZON


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]