Αmazon: Τέλος η τηλεργασία από το Σεπτέμβριο

Τουλάχιστον τρεις από τις  πέντε εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στο γραφείο από το Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε η Amazon την Πέμπτη σε email που τους έστειλε.

Η Amazon αναφέρει ότι αναμένει από τους εργαζόμενούς της σε ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες να αρχίσουν να εργάζονται κυρίως από το γραφείο από την εβδομάδα που ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Όπως όλες οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανά τον κόσμο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτή την πανδημία για πρώτη φορά και εξελισσόμαστε στην πορεία της», αναφέρεται στο εταιρικό email. «Επεξεργαζόμαστε το πώς θα ισορροπήσουμε μεταξύ του να παρέχουμε την ευελιξία της εργασίας από το σπίτι και του να επενδύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, όπως συμβαίνει όταν βρισκόμαστε μαζί στο γραφείο», προσθέτει η Amazon, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Την είδηση περί της σχετικής οδηγίας της εταιρείας προς τους υπαλλήλους της μετέδωσαν νωρίτερα οι Seattle Times.

ΚΟΣΜΟΣ, AMAZON, ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]