πέθανε-σε-ζωντανή-μετάδοση-ενώ-μιλούσ-532465
ΚΟΣΜΟΣ | 13.09.2018 | 09:47

Πέθανε σε ζωντανή μετάδοση ενώ μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδική τηλεόραση στην εκπομπή «Καλημέρα J&K». Μια γυναίκα καθηγήτρια πανεπιστημίου, την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, έπαθε έμφραγμα και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Ρίτα Τζιντέτρα, αναφερόταν στη ζωή της όταν ξαφνικά τα μάτια της γύρισαν και άφησε τον επιθανάτιο ρόγχο της.

Όλοι αιφνιδιάστηκαν και χρειάστηκε να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι ο σκηνοθέτης να διακόψει εσπευσμένα την εκπομπή και να «ρίξει» διαφημίσεις.

Αμέσως οι άνθρωποι του πλατώ επιχείρησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην καθηγήτρια, αλλά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο εκείνη είχε εκπνεύσει.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η Τζιντέτρα πέθανε από καρδιακή προσβολή που μπορεί να προκλήθηκε από αρρυθμίες.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan