Σφαγή δελφινιών από ψαράδες στα νησιά Φερόε

Εκατοντάδες δελφίνια σφάζονται από ψαράδες που χαμογελούν στην περιοχή Χβάλβικ στα νησιά Φερόε. Το περιστατικό καταγράφηκε από μέλη της marine wildlife charity Sea Shepherd, και είναι ανατριχιαστικό.

Τα δελφίνια και οι φάλαινες σφάζονται στην ακτή με μαχαίρια κατά δεκάδες και η θάλασσα βάφεται κόκκινη. Την ίδια στιγμή υπάρχει ειδικός νόμος στην περιοχή που λέει πως για τη θανάτωση των δελφινιών πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία που σπάνε τον νωτιαίο μυελό τους και όχι μαχαίρια.

Πρόκειται για τη βίαιη θανάτωση αυτών των θηλαστικών τα οποία έχουν αλιευτεί στη θάλασσα του Ατλαντικού.

Κάθε καλοκαίρι στα νησιά Φερόε σφάζονται τουλάχιστον 800 δελφίνια και φάλαινες, που το κρέας τους καταναλώνεται στις αγορές της Σκανδιναβίας.

Στο βίντεο παρακολουθούμε πως την ώρα της σφαγής που η θάλασσα έχει γίνει κόκκινη από το αίμα. Διάφορα άλλα δελφίνια «περιμένοντας τη σειρά τους» κολυμπούν μέσα στο αίμα και τα πτώματα των άλλων δελφινιών.

Η τοπική κυβέρνηση στα νησιά Φερόε αναφέρει πως το κυνήγι και η θανάτωση των δελφινιών και των φαλαινών, διασφαλίζει οικονομικούς πόρους για τους κατοίκους των 18 νησιών.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΦΑΓΗ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ, VIDEO, ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]