Π. Ποντιτσερί: Βάζει μπούρκα στις γυναίκες για να μην τις βιάζουν

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στην Ινδία η θέση της περιφερειακής κυβέρνησης του κρατιδίου Ποντιτσερί, ότι οι γυναίκες πρέπει να καλύπτονται με… παλτά για να σωθούν από επίδοξους βιαστές στη σκιά του ομαδικού βιασμού μιας 23χρονης στο Νέο Δελχί που κατέληξε τελικά στα τραύματά της.

Σε μια οπισθοδρομική κίνηση, η περιφερειακή κυβέρνηση της Ποντιτσερί πρότεινε τον επανασχεδιασμό των σχολικών στολών με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση παλτών για τις μαθήτριες, παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίας που επικρατούν στην περιοχή.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της σχετικής επιτροπής μετά και την απαγωγή και το βιασμό μιας 12χρονης από έναν ελεγκτή λεωφορείου και ένα φοιτητή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η περιφερειακή κυβέρνηση, επίσης, προτίθεται να απαγορεύσει τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία.

Στελέχη της περιφερειακής κυβέρνησης δε, εξετάζουν και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης από τις γυναίκες της πούρντα (το ανάλογο της μπούρκας στην Ινδία) που θα καλύπτει ακόμη και τα πρόσωπα των γυναικών…

Με πληροφορίες από skai.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΣ, ΙΝΔΙΑ, ΜΠΟΥΡΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΝΤΙΤΣΕΡΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!