«Μαγικό» το Χορωδιακό Φεστιβάλ Σχολείων Β. Αττικής

Αχτίδες παιδικών ονείρων διαπέρασαν τον κατάμεστο από κόσμο χώρο του αμφιθεάτρου των Τοσιτσείων – Αρσάκειων Σχολείων και ζέσταναν τις καρδιές, όσων τυχερών παρακολούθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου, το 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ των Σχολείων Βόρειας Αττικής.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων που έλαβαν μέλος καθοδηγούμενοι με μαεστρία από τους καθηγητές και τους δασκάλους τους, παρουσίασαν όμορφες καλλιτεχνικές δημιουργίες και απέσπασαν πανάξια το θερμό χειροκρότημα τον παρευρισκομένων.

Ήταν η δεύτερη συνεχή χρονιά που ο καλλικρατικός Δήμος Διονύσου, μέσω του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Χορωδιακό Φεστιβάλ Σχολείων, μία εκδήλωση που φέτος προσέλκυσε και διεθνή ενδιαφέρον, καθώς το παρακολούθησαν μαθητές και καθηγητές από σχολείο της Κωνσταντινούπολης οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι και φιλοξενούμενοι του Γυμνασίου Διονύσου.

Επίσημη προσκεκλημένη και τιμώμενο πρόσωπο του 12ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Σχολείων ήταν η τραγουδίστρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που χειροκροτήθηκε θερμά και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά των χορωδιών γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΧΟΡΩΔΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση