Ιπτάμενες μηχανές για εναέριες περιπολίες από την αστυνομία του Ντουμπάι (βίντεο)

Η αστυνομία του Ντουμπάι είναι ήδη τεχνολογικά ανεπτυγμένη, διαθέτοντας εδώ και καιρό υπερσύγχρονα περιπολικά Lamborghini, ρομπότ που οδηγούν, αλλά και αστυνομικούς-ρομπότ, όμως πλέον εκτοξεύει το επίπεδο, δεδομένου ότι στο εξής θα γίνονται «περιπολίες και από τον ουρανό» με ιπτάμενες μηχανές.

Το όχημα ονομάζεται “Scorpion” και σχεδιάστηκε από τη ρωσική εταιρία Hoversurf. Μπορεί να φτάσει τα 40 μίλια ανά ώρα, έχει τέσσερις προπέλες, αλλά μόνο ένα κάθισμα και μπορεί να αντέξει βάρος έως και 273 κιλά. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει και μόνο του, χωρίς οδηγό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού διευθυντή της Hoversurf, Alexander Atamanov, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την αστυνομία του Ντουμπάι, για μαζική παραγωγή του οχήματος.

Η αποκάλυψη έγινε στο Dubai’s Gitex Technology show μαζί με μία νέα ηλεκτρική μηχανή της Mikasa, η οποία μπορεί να μην πετάει, αλλά μπορεί να φτάσει τα 124 μίλια ανά ώρα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!