Εισβολή εθνικιστών στο κοινοβούλιο της Γεωργίας παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησαν στην Τιφλίδα της Γεωργίας οι εργασίες της 26ης Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, με κεντρικό θέμα «Η Συμβολή του Κοινοβουλευτισμού στην Κατανόηση των Σύγχρονων Κοινωνικό-Πολιτικών Φαινομένων».

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης, περίπου 200 διαδηλωτές με επικεφαλής 10 εθνικιστές Γεωργιανούς βουλευτές, εισέβαλαν στο κοινοβούλιο και το κατέλαβαν, ζητώντας την απομάκρυνση της Ρωσικής αντιπροσωπείας, όχι μόνο από τη Συνέλευση αλλά και από τη χώρα.

Στη συνέχεια, οι Ρώσοι βουλευτές φυγαδεύτηκαν και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Στη σύνοδο συμμετέχουν ορθόδοξοι βουλευτές από 35 χώρες, ο πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής είναι Ρώσος βουλευτής, ενώ ο γενικός γραμματέας, Έλληνας.

Μάλιστα, την ώρα της εισβολής των εθνικιστών στο κοινοβούλιο της Γεωργίας βρίσκονταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και Ανδρέας Μιχαηλίδης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΣΒΟΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!