ΡΟΗ
προηγ επομ

Δημοτικός σύμβουλος έγινε… «ρόμπα» -Μπερδεύτηκε με την κάμερα (φωτο)

Ένας δημοτικός σύμβουλος της Νότιας Ισπανίας προσφέρθηκε να παραιτηθεί μετά το σάλο που ξέσπασε, όταν εμφανίστηκε να κάνει μπάνιο κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνεδρίασης.

Την περασμένη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο της Torrelavega συγκεντρώθηκε διαδικτυακά, προκειμένου να συζητηθούν ορισμένα ζητήματα αναφορικά με τον δήμο. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που ορίστηκαν με αφορμή την πανδημία, περίπου 12 σύμβουλοι εμφανίστηκαν στη συνάντηση, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά για δημοσιογράφους και πολίτες.

Και ενώ η συνάντηση ξεκίνησε στις 8 το πρωί, το γεγονός ότι «τράβηξε» μέχρι το μεσημέρι μάλλον έβγαλε τον Μπερνάρντο Μπουστίγιο εκτός προγράμματος. Αποφάσισε έτσι να μεταφέρει τη συνεδρίαση στο μπάνιο του.

Πεποισμένος πως η κάμερα ήταν απενεργοποιημένη, ξεκίνησε να κάνει μπάνιο, όμως έλα που η τεχνολογία δεν είναι πάντα σύμμαχος. Συνάδελφοι του, προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να τον απομακρύνουν από τη συνεδρίαση, όμως μάταια. Η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Μπουστίγιο ανέλαβε την πλήρη ευθύνη των πράξεων του, αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με ψυχραιμία και χιούμορ. Ζητώντας συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση η εικόνα του στο μπάνιο ανέφερε «Τέτοιου είδους αστεία, έχουν γίνει με κάποιο τρόπο συνηθισμένα, το τελευταίο διάστημα με την έκρηξη της τηλεργασίας».

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΝΙΟ, ΡΟΜΠΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!