Διέρρευσε το κινητό του Μακρόν – Tον «τρέλαναν» με κλήσεις και SMS

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχασε την ηρεμία του, καθώς το τηλέφωνό του χτυπά τις πιο ακατάλληλες ώρες, εξαιτίας ενός δημοσιογράφου, ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν είχε… πρόθεση να του προκαλέσει πονοκέφαλο.

Ο Γάλλος πρόεδρος «βομβαρδίζεται» με συχνά προσβλητικά γραπτά μηνύματα, αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις μέσα στο βράδυ τις τελευταίες ημέρες, αποκάλυψαν οι συνεργάτες του. Αιτία το γεγονός ότι διέρρευσε ο αριθμός ενός εκ των τριών κινητών του.

Πριν από περίπου 12 ημέρες εκλάπη το κινητό δημοσιογράφου, το οποίο περιείχε και έναν από τους τηλεφωνικούς αριθμούς που είχε ο Μακρόν από την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ.

Ο αριθμός αυτός δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και γρήγορα άρχισε να δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Ο Γάλλος πρόεδρος χρησιμοποιούσε σπανίως τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό και πλέον αποσυνδέθηκε.

Συνεργάτης του Μακρόν διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε παραβίαση της ασφάλειας. «Ο αριθμός που διέρρευσε ήταν ενός εκ των δύο προσωπικών κινητών του και όχι κάποιου που χρησιμοποιεί στα προεδρικά του καθήκοντα», τόνισε ο συνεργάτης του, σύμφωνα με την Telegraph.

Το τρίτο κινητό που έχει ο Μακρόν, το «προεδρικό», το παρέλαβε όταν ανέλαβε καθήκοντα, είναι κρυπτογραφημένο και ασφαλείας.

Πάντως, κάποιοι χάρηκαν με το συμβάν αυτό. Υπουργός αστειεύτηκε μιλώντας στο περιοδικό Challenges- το οποίο αποκάλυψε τη διαρροή- ότι ίσως οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο θα μπορούν να κοιμούνται περισσότερο, αν ο Μακρόν πάψει να χρησιμοποιεί το κινητό του. Και αυτό γιατί συνηθίζει να τηλεφωνεί και να στέλνει μηνύματα αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΤΟ, ΜΑΚΡΟΝ, ΔΙΑΡΡΟΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!