αυτοκτόνησε-ο-17χρονος-γιος-της-σινέντ-o821-978909
ΚΟΣΜΟΣ | 09.01.2022 | 12:14

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Σινέντ O’Κόνορ

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Σινέντ O’Κόνορ

Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος γιος της Σινέντ O’Κόνορ, Σέιν. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός με μια ανάρτησή της στα social media στα οποία αποκαλούσε τον γιος της φως της ζωής της.

«Ο όμορφος γιος μου, ο Σέιν, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να βάλει τέλος στον επίγειο αγώνα του σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και ας μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου».

Η 55χρονη τραγουδίστρια αργότερα τουίταρε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, που αφιέρωσε στον Σέιν: «Αυτό είναι για τον Σέιν μου. Το φως της ζωής μου. Το φως της ψυχής μου. Το γαλανομάτικο μωρό μου. Θα είσαι πάντα το φως μου. Θα είμαστε πάντα μαζί. Κανένα όριο δεν μπορεί να μας χωρίσει».

Αγνοούνταν από την Πέμπτη

Η αστυνομία είχε προηγουμένως απευθύνει έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του Σέιν ο Κόνορ που είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη, από το νοσοκομείο Tallaght του Δουβλίνου, όπου βρισκόταν υπό παρακολούθηση καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Ενώ αγνοούνταν ο 17χρονος, η τραγουδίστρια είχε γράψει στο Twitter: «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα. Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει να χτυπά. Σε παρακαλώ, μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Πήγαινε στην αστυνομία και ας σε πάμε στο νοσοκομείο. Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον γιο μου, τον Σέιν. Σέιν, δεν είναι πια αστείο όλο αυτό το να εξαφανίζεσαι. Με τρομάζεις πάρα πολύ. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να κάνεις το σωστό και να παρουσιαστείς σε ένα τμήμα . Αν είσαι με τον Σέιν, σε παρακαλώ κάλεσε την αστυνομία για την ασφάλειά του».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θάνατου του γιου της Σινέντ ο Κόνορ: «Μετά την ανεύρεση ενός πτώματος στην περιοχή Bray του Wicklow την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, η έκκληση για στοιχεία για τον εξαφανισμένο Σέιν ο Κόνορ, 17 ετών, σταματάει».

Ο Σέιν ήταν ο γιος που είχε αποκτήσει η ο Κόνορ με τον Donal Lunny, δημοφιλής Ιρλανδός μουσικός και παραγωγός της φολκ μουσικής. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος πολλών συγκροτημάτων, με πιο πρόσφατο τους Usher’s Island.