Αυστραλία: «Μπούκαρε» στο σκάφος και πήρε αγκαλιά τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρά το γεγονός ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιούν περιοδεία στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Νότιο Ειρηνικό. Το νιόπαντρο ζευγάρι παρευρέθηκε το Σάββατο στην έναρξη των Invictus Games στον περίβολο της Όπερας του Σίδνεϊ, η οποία καθυστέρησε για σχεδόν δύο ώρες εξαιτίας καταιγίδας που ξέσπασε.

Πάντως οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους περισσότερους από 500 διαγωνιζόμενους από 18 χώρες οι οποίοι παρακολούθησαν έναν μουσικό να παίζει το ντιτζεριντού (παραδοσιακό όργανο των ιθαγενών της Αυστραλίας) στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Αγώνων που ακολούθησε την παράδοση των Αβορίγινων.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Αυστραλία και ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος. Μάλιστα τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν… μεσοπέλαγα από διπλανό σκάφος πήδηξε πολίτης ο οποίος έδειξε εμπράκτως την αγάπη του στον Χάρι. Κυριολεκτικά μπούκαρε στο σκάφος του Χάρι τον πήρε αγκαλιά και τον σήκωσε ψηλά.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΑΦΟΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ, VIDEO, ΧΑΡΙ, ΠΡΙΓΚΙΠΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!