Απίστευτο: 8χρονος αρπάζει το τιμόνι και σώζει τη μητέρα του

  • Απο stergios
  • 15 Δεκεμβρίου 2018 - 09:23
  • Comments Off

Η Lauren Smith ταξίδευε με ταχύτητα 65 μίλια / ώρα κατά μήκος της διπλής οδού A120 στο Essex, όταν ξαφνικά έπαθε μια επιληπτική κρίση.

Η 27χρονη μητέρα ξεκίνησε να τινάζεται και να έχει σπασμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητο και να είναι αδύνατο να οδηγήσει.

Καθώς, όμως, το όχημα ήταν κινήσει σε έναν επικίνδυνο αυτοκινητόδρομο, ο 8χρονος γιος της εν ονόματι Ben, πήρε μια πολύ γρήγορη απόφαση που έσωσε τη ζωή και των δυο τους.

Ο γιος της βγήκε από το κάθισμα του συνοδηγού, άρπαξε το τιμόνι και κατόρθωσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο με ασφάλεια στο πλάι και εκτός αυτοκινητόδρομου, στο μέρος όπου υπήρχε γκαζόν, ώστε να μην κινδυνεύσουν από τα διερχόμενα οχήματα.

Πλάνα από τα βίντεο που υπάρχουν, δείχνουν τον 8χρονο Ben Hedges, να ελέγχει με ψυχραιμία το όχημα και να το οδηγεί στο πλάι του αυτοκινητόδρομου, ενώ η μητέρα του είχε κρίση επιληψίας.

Ο μικρός Ben έπραξε πολύ ορθά και, μάλιστα, άναψε ακόμη και τα φώτα κινδύνου κατά τη διάρκεια του συμβάντος, ώστε να καλέσει με κάποιον τρόπο βοήθεια.

Οι περαστικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έσπευσαν να βοηθήσουν τη μητέρα και τον γενναίο γιο της.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΙΜΟΝΙ, VIDEO, 8ΧΡΟΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!