Νιου Τζέρσεϊ: Χάος σε αυτοκινητόδρομο όταν άρχισε να «βρέχει χρήματα»

Χάος επικράτησε σε έναν κεντρικό αυτοκινητόδορομο του Νιου Τζέρσεϊ όταν οι οδηγοί τον αυτοκινήτων άρχισαν να βλέπουν να πέφτουν χρήματα στον δρόμο, με αποτέλεσμα να σταματούν στη μέση του δρόμου και να τρέχουν να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν . Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική αστυνομία, το χάος προκάλεσε και τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν τραυματισμοί.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη όταν χρήματα άρχισαν να πετάνε στον δρόμο εξαιτίας μιας προβληματικής πόρτας στο τεθωρακισμένο φορτηγό της εταιρίας Brinks. που τα μετέφερε.

Όπως ανέδερε μια αυτόπτης μάρτυρας: «Οι άνθρωποι τρελάθηκαν λίγο όταν είδαν τα χρήματα. Έβγαιναν έξω από τα αυτοκίνητα τους και δεν τους ένοιαζε τίποτα. Πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου».

Όσο για τα χρήματα που έπεσαν από το τεθωρακισμένο φορτηγό, δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός τους, ενώ η αστυνομία ερευνά ακόμα την υπόθεση.

ΚΟΣΜΟΣ, ΧΑΟΣ, VIDEO, ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ, ΒΡΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!