τζόκοβιτς-για-την-απουσία-σε-indian-wells-μαϊάμι-1050572
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.03.2023 | 23:22

Τζόκοβιτς για την απουσία σε Indian Wells, Μαϊάμι: «Δεν μετανιώνω για τον μη εμβολιασμό μου»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί τόσο στο Indian Wells, όσο και στο Miami Open, επειδή είναι μη εμβολιασμένος.

Ο Σέρβος τενίστας δεν μπορεί να μπει στις ΗΠΑ γι’ αυτό τον λόγο, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του. Σε δηλώσεις του στο CNN, υπογράμμισε ότι ήταν μια συνειδητή απόφαση, για την οποία ήταν, είναι και θα είναι σίγουρος.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, ο Τζόκοβιτς είχε ζητήσει απ’ όλους να σεβαστούν την επιλογή του κι εκείνος θα αγωνιστεί σε όσα τουρνουά του επιτραπεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο CNN:

«Δεν μετανιώνω. Έμαθα από τη ζωή ότι οι τύψεις σε κρατούν μόνο πίσω και βασικά σε κάνουν να ζεις στο παρελθόν.

Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Επίσης, δεν θέλω να ζω πάρα πολύ στο μέλλον. Θέλω να είμαι στο παρόν, αλλά φυσικά να σκέφτομαι το μέλλον, να δημιουργήσω ένα καλύτερο μέλλον.

Ταυτόχρονα, είναι συνειδητή η απόφαση που πήρα και ήξερα ότι πάντα υπήρχε η πιθανότητα να μην παίξω. Είναι η τρέχουσα κατάσταση που ελπίζω να αλλάξει αργότερα φέτος για το US Open. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα σε αμερικανικό έδαφος».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.