πανιώνιος-καμία-σκέψη-συγχώνευσης-με-1193158
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 12.06.2023 | 21:52

Πανιώνιος: Καμία σκέψη συγχώνευσης με Κηφισιά

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από το απόγευμα της Κυριακής (11/06) η Κηφισιά βρίσκεται στα «σαλόνια» της Super League, καθώς ολοκλήρωσε μία ιστορική παρουσία στην Super League 2, κατακτώντας την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο και κατ’ επέκταση την άνοδο για την πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων καλείται άμεσα να βρει λύση στο γηπεδικό, μια και το «Ζηρίνειο» δεν μπορεί να φιλοξενήσει αναμετρήσεις για την Super League. Σ’ αυτό το πλαίσιο, δημοσιεύματα στον Τύπο υποστήριξαν πως μεταξύ των προτάσεων που έπεσαν στο… τραπέζι είναι και το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αλλά πάνω σε μία διαφορετική συνεργασία, με τη συγχώνευση των δύο συλλόγων.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν έγκριτες πηγές από τον Ιστορικό, ουδέποτε τέθηκε θέμα συγχώνευσης των δύο σωματείων, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα. Άλλωστε, προ ημερών, ξεκίνησε μία νέα… σελίδα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον ορισμό Διοικούσας Επιτροπής, όπου στόχο έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.