εφυγε-από-τη-ζωή-15χρονος-ποδοσφαιρισ-230050
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 04.02.2024 | 11:50

«Εφυγε» από τη ζωή 15χρονος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Τραγωδία. Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς όπως έγινε γνωστό ότι ένας 15χρονος παίκτης των Ακαδημιών της ομάδας στην Κομοτηνή έφυγε από τη ζωή.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση που έβγαλε ο Δικέφαλος του βορρά, κηρύσσεται τριήμερο πένθος και αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες της Ακαδημίας.

Η ανάρτηση της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ:

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανούλη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».