δώρα-αυγέρη-θα-είναι-υποψήφια-ευρωβου-1238423
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 02.03.2024 | 19:28

Δώρα Αυγέρη: Θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την πρόθεσή της να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

Με την υποψηφιότητά της η κ. Αυγέρη αποχωρεί από την θέση της εκπροσώπου. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο/η διάδοχός της από τον πρόεδρο του κόμματος.

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον iSYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του».

Ακολούθως η κ. Αυγέρη αναφέρει ότι «μετά από μία επιτυχημένη κοινοβουλευτική θητεία είναι η σημερινή συγκυρία της πανθομολογούμενης διάβρωσης των δημοκρατικών θεσμών που με κινητοποιεί στην κατεύθυνση άλλης μιας εκλογικής μάχης· την οποία προτίθεμαι να δώσω με πνεύμα συντροφικότητας και ακατάπαυστης στήριξης της κοινής μας πορείας έως τις εθνικές εκλογές με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας. Έχω επίγνωση ότι η κοινή μας προσπάθεια θα προσαυξήσει το πολιτικό μας κεφάλαιο προς στην τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών. Επιθυμώ να είμαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και παράγοντας νίκης!».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.