λαϊκό-νοσοκομείο-90χρονος-περίμενε-15-ώρ-1527212

Λαϊκό νοσοκομείο: 90χρονος περίμενε 15 ώρες για να τον εξετάσουν

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί η κυβέρνηση να βλέπει καλύτερη εικόνα στα επείγοντα των νοσοκομείων και ο Υπ. Υγείας Άδωνις να «καμαρώνει» για το βραχιολάκι…  λέγοντας ότι ο μέσος χρόνος αναμονής των ασθενών δεν ξεπερνάει τις 5 ώρες και ένα τέταρτο (!), ωστόσο η «πραγματικότητα» άλλο δείχνει!

Χαρακτηριστική είναι καταγγελία αναγνώστη του aftodioikisi.gr, για όσα «βίωσε» με τους γονείς του που χρειάστηκε να μεταβούν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ημέρα εφημερίας.

Ειδικότερα, χθες (Τετάρτη) από τις 5.30 το απόγευμα, ο 90χρονος πατέρας του καταγγέλοντος, λόγω του ότι του έπεσε ο αιματοκρίτης, μετέβη στα Επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του (78 ετών).

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, περίμενε όρθιο 6 ώρες και γύρω στη 11 τη νύχτα βρήκαν μια θέση να κάτσουν.

Τελικά, οι γιατροί εξέτασαν τον 90χρονο στις 8.30 σήμερα το πρωί! Δηλαδή, από την ώρα προσέλευσης μέχρι να δει τον 90χρονο κάποιος γιατρός, πέρασαν συνολικά 15 ώρες!!!!

Ξημέρωσε δηλαδή, έφτασε το επόμενο πρωί για να υπάρξει κάποια ιατρική μέριμνα για την κατάστασή του.

Όλο αυτό το διάστημα εκτός από ταλαιπωρία, υπήρχε ανησυχία και φόβος για την κατάσταση της υγείας του 90χρονου.

Αυτή είναι η πραγματική λοιπόν «εικόνα» νοσοκομείων σε εφημερίες και “ημέρες γιορτών” και όχι αυτή που θέλουν να παρουσιάζουν στην Κυβέρνηση.

Προφανώς και δεν ευθύνονται οι γιατροί για αυτή την κατάσταση, οι οποίοι κάνουν αγώνα «ζωής» για να βοηθήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εδώ για να διαψεύδει κυβερνητικά «πανηγύρια»

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.