Η Γιαμαρέλλου υποκαθιστά το υπουργείο Υγείας: 34 νέα κρούσματα κορωνοϊου

Για 34 νέα κρούσματα του κορονωϊού, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 133, μίλησε η λοιμοξιωλόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, η οποία είναι μέλος της Επιτροπής που συνεδριάζει καθημερινά και παίρνει τις σχετικές αποφάσεις για την κρίση του κορονωϊού, στο Mega. Όπως είπε «μεταξύ αυτών, τα 10 είναι «ορφανά», δηλαδή δεν ανήκουν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον των κρουσμάτων που γνωρίζαμε εξαρχής».

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει σχετική επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας και τον εκπρόσωπό του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα διέψευσε την κυρία Γιαμαρέλλου, κάνοντας λόγο για, συνολικά, 117 κρούσματα στην χώρα μας. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ Γιαμαρέλλου είχε προκαλέσει και πριν μερικές ημέρες αναστάτωση στην κοινή γνώμη όταν είχε δηλώσει ότι με την Θεία Κοινωνία δεν κολλάει ο κορωνοϊός: «Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο», είχε τονίσει η κ. Γιαμαρέλλου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ, 34 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!