Η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης και το Υπουργείο Υγείας ενέκριναν 11 νέες θέσεις ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, προς βελτίωση των παροχών.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστο Κοπατσάρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι νέοι γιατροί θα έχουν έρθει μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Οι θέσεις αυτές αφορούν σε 2 ουρολόγους, 2 παιδίατρους, 2 αναισθησιολόγους, 2 γιατρούς στα ΤΕΠ, 1 παθολόγο, 1 ακτινοδιαγνώστη και 1 καρδιολόγο.
Τώρα, στο νοσοκομείο υπηρετούν 100 γιατροί ενώ στο υπάρχει ήδη πρόβλεψη για επιπλέον προσλήψεις.
Δείτε σχετικό βίντεο του epiloges.tv:
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!