Εταιρεία ζητά να επιστρέψει σε νοσοκομείο 280.000 ευρώ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Εταιρεία ζητά να επιστρέψει σε νοσοκομείο 280.000 ευρώ

Φαρμακευτική εταιρεία αναζητά τρόπο να επιστρέψει στο νοσοκομείο του Ρίου 280.000 ευρώ, καθώς για περισσότερα από τέσσερα χρόνια το νοσοκομείο προμηθευόταν φαρμακευτικό σκεύασμα έναντι 2.280 ευρώ αντί για 280 ευρώ που ήταν η τιμή του, αναφέρει σε δημοσίευμα του το patrastimes.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην διοικητής του ΠΠΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε πως «μια ωραία πρωία χτύπησε η πόρτα του γραφείου του, εμφανίστηκε ένας κύριος και του ζήτησε να του πει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία που εκπροσωπεί θα επιστρέψει στο νοσοκομείο 280.000 ευρώ, προσθέτοντας πως από κάποιο λάθος επί τέσσερα χρόνια κοστολογούσαν το σκεύασμα με το οποίο προμήθευαν το νοσοκομείο αντί για 280 ευρώ 2.280 ευρώ ζημιώνοντας το ίδρυμα».

Το patrastimes.gr αναφέρει ότι η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου είχε ξεκινήσει έλεγχους σχετικά με τα χρήματα που έδινε από το 2007 έως το 2011 το νοσοκομείο σε φαρμακευτικές εταιρείες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!