Θεόδωρος Μπαρής: Όραμα μας να κάνουμε την περιοχή μας ελκυστική (βίντεο)

Την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και το να γίνει η περιοχή πιο ελκυστική μέσω της ανάπτυξης της, θέτει ως προτεραιότητα ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Θεόδωρος Μπαρής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο web tv του aftodioikisi.gr, ο κ. Μπαρής ανέφερε επίσης πως ο Δήμος πρέπει να αντιμετωπίσει και ζητήματα οφειλών που έχουν προκύψει από προηγούμενα έτη και ταυτόχρονα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της υλοποίησης του οράματος που έχει για την περιοχή.

Ο νέος Δήμαρχος Ερυμάνθου στάθηκε στο «δίκαιο αίτημα αύξησης της χρηματοδότησης του Δήμου λόγω της μεγάλης έκτασής του», αλλά και στην ανάγκη να αυξηθεί το προσωπικό, αφού υπάρχει μεγάλη έλλειψη, ιδίως στις τεχνικές υπηρεσίες.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχει, ο κ. Μπάρης έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη να υπάρξουν δημόσιες επενδύσεις στην περιοχή με στόχο να γίνει πιο ελκυστική και στάθηκε ιδιαίτερα σε έργα όπως του αυτοκινητοδρομίου και του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Στο πεδίο των καλών πρακτικών των Δήμων, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες το βάρος έχει πέσει στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ, ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!