ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ aftodioikisi.gr

Πάνω από 12 χρόνια η aftodioikisi.gr στηρίζει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση, στο Δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα. Στηρίζει τους ανέργους και τους οικονομικά αδύναμους.

Δημοσιεύει τις καταγγελίες τους για την αυθαιρεσία των εργοδοτών, για την αναλγησία των κρατικών υπηρεσιών απέναντί τους, για την αδιαφορία πολιτικών που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Όλα αυτά, όμως, έχουν ένα τίμημα. Εταιρείες που πότε μας στραβοκοιτάζουν και πότε μας απειλούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Πολιτικοί που διαμαρτύρονται και απειλούν με κάθε τρόπο, αποκαλώντας μας «ενοχλητική φωνή».

Γι’ αυτούς τους λόγους, και γιατί θέλουμε να παραμείνουμε μια «ενοχλητική» και, κυρίως, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ φωνή, μετά από 12 χρόνια λειτουργίας απευθυνόμαστε σ’ εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, εργαζομένους, συμβασιούχους, ανέργους, ενεργούς πολίτες, σε εσάς που μας προ-τιμάτε για την καθημερινή σας ενημέρωση.

Απευθυνόμαστε σ’ εσάς, για να συνεχίσουμε να παραμένουμε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΜΑΧΗΤΙΚΗ φωνή που εσείς θέλετε.

Με μια μικρή οικονομική ενίσχυση μας κάνετε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Γι’ αυτό καλούμε τον καθένα αναγνώστη μας, στο μέτρο που μπορεί, να ενισχύσει την aftodioikisi.gr με μία πάγια εντολή σε τράπεζα* ή με pay pal.

Δώστε ΤΩΡΑ μια πάγια εντολή για 1, 2, 5 ευρώ τον μήνα ή για 10, 20, 50 ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να ενισχύσετε τη δική σας φωνή.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΥΡΩ!

 

*ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Λογαριασμός: 13500244499

IBAN: GR1901101350000013500244499

Δικαιούχος: PRESS AYTOΔIOIKHΣH ΙΚΕ