Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη μη λειτουργία της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, «εκτός» βρίσκεται και σήμερα το site του ΑΣΕΠ, ενώ οι καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τις προθεσμίες των προκηρύξεων πληθαίνουν.

Δείτε εδώ τι γράφουν αναγνώστες της aftodioikisi.gr

Νέες καταγγελίες:

«Αναφορικά με το δημοσίευμά σας για τα προβλήματα λειτουργίας της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, ήθελα να επιβεβαιώσω από την προσωπική μου εμπειρία τα προβλήματα αυτά, τα οποία υπάρχουν από την Τετάρτη (18-1-2017) τόσο στην σύνδεση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο ΑΣΕΠ όσο και τα προβλήματα με την αποσύνδεση κατά την συμπλήρωση της online αίτησης. Παρακαλώ, μεταφέρετε μέσω της ιστοσελίδας σας την είδηση των απαράδεκτων αυτών προβλημάτων ασκώντας έτσι πίεση προς την κατεύθυνση επίλυσής τους πριν την λήξη προθεσμίας των αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ 2017».

Στ. Ο.

 

«Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΑΣΕΠ δεν ανοίγει καθόλου το site να κάνουμε την αίτηση και λήγει η προθεσμία»

Κ. Μητ.

 

«Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να διαμαρτυρηθώ. Προσπαθώ όλο το ΣΚ να υποβάλλω την αίτηση μου, δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Είναι απαράδεκτο και πρέπει να γίνει δημόσιο θέμα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω ήδη πληρώσει παράβολο και για μεταφράσεις και επικαιροποιήσεις δικαιολογητικών κόστους 200+ ευρώ…»

Αρ. Αναστ.

 

«Καλημέρα, προσπαθώ από προχθές να μπω τίποτα! Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει το σαιτ του ΑΣΕΠ;»

Αντρ. Λεφτ.

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!