συνεχίζονται-οι-αντιδράσεις-για-τη-μη-65414
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 23.01.2017 | 09:44

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη μη λειτουργία της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, «εκτός» βρίσκεται και σήμερα το site του ΑΣΕΠ, ενώ οι καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τις προθεσμίες των προκηρύξεων πληθαίνουν.

Δείτε εδώ τι γράφουν αναγνώστες της aftodioikisi.gr

Νέες καταγγελίες:

“Αναφορικά με το δημοσίευμά σας για τα προβλήματα λειτουργίας της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, ήθελα να επιβεβαιώσω από την προσωπική μου εμπειρία τα προβλήματα αυτά, τα οποία υπάρχουν από την Τετάρτη (18-1-2017) τόσο στην σύνδεση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο ΑΣΕΠ όσο και τα προβλήματα με την αποσύνδεση κατά την συμπλήρωση της online αίτησης. Παρακαλώ, μεταφέρετε μέσω της ιστοσελίδας σας την είδηση των απαράδεκτων αυτών προβλημάτων ασκώντας έτσι πίεση προς την κατεύθυνση επίλυσής τους πριν την λήξη προθεσμίας των αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ 2017”.

Στ. Ο.

“Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΑΣΕΠ δεν ανοίγει καθόλου το site να κάνουμε την αίτηση και λήγει η προθεσμία”

Κ. Μητ.

“Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να διαμαρτυρηθώ. Προσπαθώ όλο το ΣΚ να υποβάλλω την αίτηση μου, δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Είναι απαράδεκτο και πρέπει να γίνει δημόσιο θέμα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω ήδη πληρώσει παράβολο και για μεταφράσεις και επικαιροποιήσεις δικαιολογητικών κόστους 200+ ευρώ…”

Αρ. Αναστ.

«Καλημέρα, προσπαθώ από προχθές να μπω τίποτα! Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει το σαιτ του ΑΣΕΠ;»

Αντρ. Λεφτ.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.