«Πρώτη» αγγελία Σκλαβενίτη για προσλήψεις -Τι ειδικότητες ζητάει

Μηχανολόγους μηχανικούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο ζητά ο Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με αγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι επιλαχόντες για τη θέση θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ, άριστη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Autocad), γνώση της νομοθεσίας και μελετών για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εμπειρία 3 ετών στο τομέα Η/Μ μελετών και επίβλεψης τεχνικών έργων, ικανότητα διαχείρισης έργων & απόδοσης κάτω από συνθήκες πίεσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και να έχουν δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Καθήκοντα: Σχεδιασμός και εκπόνηση Η/M μελέτες για εγκαταστάσεις ειδικών κτιρίων (supermarket, κέντρα διανομής), έρευνες αγοράς, έλεγχος και επίβλεψη της εγκατάστασης και την ασφαλή λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού σε κτίρια – εργοτάξια. Στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail: [email protected]

Να σημειωθεί ότι ως τώρα ο Σκλαβενίτης δεν ανακοίνωνε προσλήψεις, καθώς ακολουθούσε δική του τακτική επιλογής προσωπικού ενώ και το site του παραμένει υπο κατασκευή. Η συγκεκριμένη αγγελία αναρτήθηκε σε γνωστές ιστοσελίδες αγγελιών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!