Πρόσληψη 13 ατόμων ΥΕ στο Δ. Σύρου – Ερμούπολης

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου αποφάσισε την επικύρωση της νομιμότητας της με αριθ. 153/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ως προς την πρόσληψη δύο (2) ΥΕ Εργατών Κοιμητηρίου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δύο (2) μήνες, για την κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών λόγω των πρόσκαιρων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι δύο (2) τακτικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ14 Εργατών Κοιμητηρίου

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου αποφάσισε την επικύρωση της νομιμότητας της με αριθ. 152/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ως προς την πρόσληψη έντεκα (11) ΥΕ Εργατών Πρασίνου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δύο (2) μήνες, για την κάλυψη επιτακτικών και άμεσων αναγκών απομάκρυνσης και αποψίλωσης της ξηρής βλάστησης από όλες τις νησίδες, τους χώρους πρασίνου και τα πρανή των δημοτικών οδών στα όρια του Δήμου.

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!