Προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Αναλυτικά οι θέσεις

Αίτημα για την κατ’ εξαίρεση  πρόσληψη τακτικού προσωπικού για το έτος 2015 υποβλήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Νοτίου Αιγαίου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν ανέκαθεν και εξακολουθεί να είναι η πλέον υποστελεχωμένη Περιφέρεια της χώρας. Το πρόβλημα της υποστελέχωσης έχει επιδεινωθεί μετά από τις αποχωρήσεις στελεχών της κυρίως λόγω συνταξιοδότησης.

«Γίνεται κατανοητό πως η Περιφέρεια με αυτό το ελάχιστο προσωπικό δεν μπορεί να λειτουργήσει με επάρκεια και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Από τα παραπάνω προκύπτει η άμεση και επιτακτική ανάγκη κάλυψης των στοιχειωδών αναγκών για τη λειτουργία των υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής. Ζητείται λοιπόν η κατ’ εξαίρεση η δυνατότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού στις παρακάτω ειδικότητες και περιοχές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο:

Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΛΑΔΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 3
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 2
ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ 1
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 3
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2
Π.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 5
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 5
ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ 1
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜHΧΑΝΙΚΩΝ 4
ΠΕ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 2
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 3
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ 2
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 5
ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 3

 

 

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!