Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Θέρμης

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβαλλοντος και ΑθλητισμούΘέρμης ύστερα από την υπ’ αριθ. 114/2020 απόφαση του Δ.Σ., ανακοινώνει ότι θα προβεί στη πρόσληψη
προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως (2) μήνες, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την ολοκλήρωση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2019 – 2020 και την υλοποίηση του προγράμματος «Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, καθημερινά από 09.00 π.μ έως 13.00 μ.μ., να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση: Καραολή κ΄ Δημητρίου – Καπετάν Χάψα, Δημοτική Ενότητα Θέρμης) ή να αποστείλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησης «deppath@thermi.gr», μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της σχετικής ανακοίνωσης πρόσληψης, δηλαδή από 20/06/2020 έως 29/06/2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!