Προσλήψεις 6 εργατών στην ΕΦΑ Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας

Η Εφορεία Αρχαιολογίας-Σπηλαιολογίας ανακοινώνει πρόσληψη εργατοτεχνιτού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη των σπηλαίων Αλεπότρυπας και Βλυχάδας Διρού», του έργου «Αποκατάσταση και Ανάδειξη των Σπηλαίων και των κτηριακών εγκαταστάσεων Διρού, ΠΕ Λακωνίας-Β’ ΦΑΣΗ», για χρονικό διάστημα έως 2 (δύο) μηνών (έως 31-12-2020) από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αθήνα, Αρδηττού 34Β, Τ.Κ. 11136, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας υπόψιν Γραμματείας (τηλ. επικοινωνίας: 2109232358, 2109225709), εντός προθεσμίας 5 (πέντε) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 22-10-2020 έως 26-10-2020 ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!