Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Αριστοτέλη

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αριστοτέλη ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, έξη(6) ατόμων, προς κάλυψη έκτακτων αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης και συγκεκριμένα για το Πρόγραμμα << Βοήθεια στο
Σπίτι » της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. << Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ >>, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση frontida@dimosaristoteli.gr από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας Ανακοίνωσης στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. << Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ >> (Δ/νση: Αρναία Χαλκιδικής Τ.Κ. 63074, τηλ: 23720 22988). Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία Τεσσάρων (4 ) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα), και συγκεκριμένα από Παρασκευή 10/04/2020 έως και Δευτέρα 13/04/2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!