Προσλήψεις 52 συμβασιούχων στο Δ. Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
18
Οκτώβριος
Back

Προσλήψεις 52 συμβασιούχων στο Δ. Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών, συνολικού αριθμού πενήντα δύο (52) ατόμων, για την αντιμετώπιση
κατεπειγουσών – πρόσκαιρων αναγκών, λόγω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι οποίοι θα απασχοληθούν στην Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά σε μία από τις
ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected], ή [email protected]

Η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 09-09-2020 έως και 10-09-2020 μέχρι 12:00 το μεσημέρι. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!