Προσλήψεις 51 ατόμων στην ΔΕΗ (προκηρύξεις) - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
23
Ιούνιος
Back
ΔΕΗ

Προσλήψεις 51 ατόμων στην ΔΕΗ (προκηρύξεις)

Την πρόσληψη 51 συμβασιούχων σε διάφορες περιοχές ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Δείτε τις προκηρύξεις:

Ο ΑΗΣ Κομοτηνής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Κλάδου ΑΗΣ Κομοτηνής, που εδρεύει στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών του Νόμου Ροδόπης.

Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 21.06.2022 έως και Πέμπτη 30.06.2022

Το Συγκρότημα Αλιάκμονα ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αλιάκμονα που εδρεύει στη Βέροια του Νομού Ημαθίας.

Υποβολή αιτήσεων από την Τετάρτη 22.06.2022 έως και την Παρασκευή 01.07.2022

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Αποσυρόμενων Μέσων Παραγωγής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνση Διαχείρισης Αποσυρόμενων Μέσων Παραγωγής που εδρεύει στο Αμύνταιο του Νομού Φλώρινας και στην Αθήνα του Νομού Αττικής, δείτε λεπτομέρειες στο σχετικό πίνακα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!