Προσλήψεις 5 ατόμων στη Λέσβο

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών που προέκυψαν από τον κίνδυνο εξάπλωσης και διασποράς του κορωνοϊού covid-19 καθώς και την λήψη μέτρων για την ασφαλή επανεκκίνηση του αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΥΕ γενικών καθηκόντων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν, με τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εφόσον: α)πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 β) Έχουν την υγεία και την  φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους, με τους κάτωθι τρόπους.

 να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στο site του Δήμου Μυτιλήνης (www.mytilene.gr) και στο site του Δήμου Δυτικής Λέσβου (www.mwlesvos.gr) και αφού τα εκτυπώσουν και τα συμπληρώσουν να τα σκανάρουν και να τα αποστείλουν στο e-mail: [email protected] βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους.
 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με την υπεύθυνη δήλωση στο γραφεία του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Δ/νση Πεσμαζόγλου 1 (Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης) καθημερινά 09:00-13:00.

Τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συνδέσμου και από τα προαναφερόμενα site των δύο δήμων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Πέμπτη 18/6/2020 και ώρα 15:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22510-24244, κ. Αικατερινάκη Σωτηρία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΛΕΣΒΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!